Bij Tekstdirekt  

   

Onorthodoxe gesprekken over veranderend geloof.

Jan Offringa en Evert van Baren

Veertien kerkgangers uit Kesteren en omgeving bespreken in dit boek hun geloof met hun voorganger. Zij raakten hun band met het christendom niet kwijt, maar bleven evenmin stilstaan, want de vragen van de moderne tijd zijn ook die van hen. Hoe is hun geloof door de jaren heen veranderd? Wat hebben ze zoal losgelaten en wat kwam daarvoor terug? Welke nieuwe inzichten zijn voor hen belangrijk?

Predikant Jan Offringa was hun welwillende en kritische gesprekspartner. Het resultaat is een reeks unieke verhalen waarin veranderend geloof en theologische reflectie hand in hand gaan. Ze snijden actuele kwesties aan die spelen in kerk en samenleving. Zowel naar vorm als naar inhoud zijn het onorthodoxe gesprekken die zich uitstekend lenen voor persoonlijke verdieping en gezamenlijke bezinning. Op heldere wijze brengt dit boek in beeld wat er leeft aan geloof en ongeloof in een moderne geloofsgemeenschap.
  • isbn: 978-94-90708-85-6
  • 224 pagina's
  • uitgave: paperback


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor € 16,50 incl. Btw en verzendkosten

   
© Tim van Beek / Tekstdirekt